Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris schrapt hardloopwedstrijd met prinsessenthema

25-03-2020, 16.30 uur

Disneyland Paris annuleert een groot hardloopevenement met een prinsessenthema. In de Disney-parken zou van vrijdag 8 tot en met zondag 10 mei de eerste editie van de Disneyland Paris Princess Run plaatsvinden. "Uit voorzorg wordt het evenement afgelast", laat Disney weten.

Het coronavirus gooit roet in het eten. "Nu de omstandigheden wereldwijd razendsnel aan het veranderen zijn, nemen we tijdig een noodzakelijke beslissing op basis van richtlijnen van de Franse autoriteiten", staat in de verklaring.

Wie een startbewijs had geboekt, met of zonder verblijf, krijgt het betaalde bedrag terug. Alle reserveringen worden automatisch geannuleerd. Het is niet bekend of de Princess Run in 2021 wel plaatsvindt.

Najaar
De vijfde editie van het reguliere Disneyland Paris Run Weekend gaat eind september vooralsnog gewoon door. "We kijken ernaar uit om deelnemers komend najaar alsnog te verwelkomen", aldus de organisatie.

De Disney-parken zijn sinds zaterdag 14 maart volledig gesloten voor bezoekers. Officieel duurt de tijdelijke sluiting tot het einde van de maand. Het heeft er echter alle schijn van dat de sluiting verlengd zal moeten worden.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be