Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Voor alle thuisblijvers: Efteling zet sprookjesmusical op YouTube

23-03-2020, 13.49 uur

Wie momenteel thuis moet blijven vanwege de uitbraak van het coronavirus, kan op internet een Efteling-musical bekijken. De Efteling heeft vandaag een videoregistratie van Sprookjessprokkelaar de Musical op YouTube gezet. De volledige voorstelling duurt bijna één uur en een kwartier.

Het verhaal gaat over de 12-jarige Sterre. Haar opa wijst haar op een verborgen sprookjesbibliotheek in een verlaten kasteel. De musical draaide in 2017 en 2018 in het Efteling Theater. Daarna was de show van oktober 2018 tot april 2019 te zien in verschillende theaters in Nederland en België.

Eigenlijk zou de video op zondag 29 maart gedraaid worden in tientallen Nederlandse bioscopen. "Deze musical is nog niet te zien geweest buiten het theater!", stond in de promotietekst. Door landelijke coronamaatregelen zijn alle bioscopen voorlopig echter gesloten. De filmvertoning gaat dan ook niet door.

De Gelaarsde Kat
Op het YouTube-kanaal van het Efteling Theater verschenen eerder al de musicals Sprookjesboom de Musical (2009), Sprookjesboom de Musical: een gi-ga-gantisch Avontuur (2012), Klaas Vaak (2013) en Sprookjesboom de Musical: een wonderlijk muziekfeest (2014), Pinokkio (2015) en De Gelaarsde Kat (2016).Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be