Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Kruidvat schrapt actie met gratis pretparkkaartjes

23-03-2020, 14.20 uurBeeld: @promenadefotos

Een actie voor gratis pretparkkaartjes bij Kruidvat gaat niet door. Eigenlijk zouden klanten van de drogisterijketen deze week vrijkaarten kunnen scoren voor verschillende Nederlandse attractieparken. Vanwege het coronavirus is ervoor gekozen om de actie te annuleren.

Bij aankoop van actieproducten als luchtverfrissers, luiers, scheerschuim, maandverband en inlegkruisjes zouden klanten een activatiecode ontvangen. Die konden ze dan tot 3 mei verzilveren voor tickets voor Attractiepark Slagharen, Duinrell, Madurodam, Drievliet, Het Spoorwegmuseum of Deltapark Neeltje Jans.

"In verband met het coronavirus en de maatregelen daaromheen gaat de actie niet door", laat Kruidvat weten. "Wij hopen je deze actie op een later moment alsnog te kunnen aanbieden." De gratis entreebewijzen waren geldig voor een datum naar keuze tot 1 juli, met uitzondering van schoolvakanties en feestdagen.

Toverland
Een jaar geleden was een vergelijkbare actie een groot succes. Toen deden onder andere Toverland, Duinrell, Avonturenpark Hellendoorn, GaiaZOO, DippieDoe, Madame Tussauds Amsterdam, The Amsterdam Dungeon en Sea Life Scheveningen mee. Binnen enkele dagen waren nagenoeg alle kaarten op.

Overheidsmaatregelen om het coronavirus tegen te gaan zorgen ervoor dat alle noemenswaardige attractie- en dierenparken in Nederland voorlopig gesloten zijn. Vooralsnog duurt de noodgedwongen sluiting tot en met maandag 6 april.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be