Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Fans

Pretparkseizoen 2020 lijkt verloren zaak: 'Nachtmerrie voor elke fan'

23-03-2020, 22.27 uur | Reacties

Het coronavirus houdt Europa - en daarmee de Europese pretparkwereld - in zijn greep. Nu de Nederlandse overheid opnieuw verregaande maatregelen heeft aangekondigd om de verspreiding van het virus tegen te gaan, lijkt de start van het pretparkseizoen heel ver weg. Pretparkfan Pieter Leebooij, bekend van zijn eigen YouTube-kanaal, spreekt in een extra aflevering van de Looopings Podcast over "de ergste nachtmerrie voor elke pretparkfan".

Het heeft er alle schijn van dat dagattracties nog maandenlang gesloten zullen blijven. Leebooij kan zijn planning in de prullenbak gooien. In de podcast staat hij verder stil bij de ingrijpende financiële en operationele gevolgen die de coronacrisis heeft voor de verschillende parken. Worden openingen van nieuwe attracties uitgesteld? Gaan bouwprojecten nog wel door?

2020 dreigt een dramatisch jaar te worden voor de branche. Leebooij zegt slecht te slapen door het nieuws over de sluitingen. Maar als het pretparkseizoen straks alsnog losbarst, waar kunnen we ons dan op verheugen? Ook daarover gaat het in de podcast.

Beluister deze aflevering via SpotifyDe Looopings Podcast is er voor iedereen die meer wil horen over de wereld van pretparken en attracties. We spreken met mensen uit de branche over hun werkzaamheden, visie en toekomstplannen. Wil je reageren, mail ons dan.

Luisteren én abonneren kan via gratis podcast-apps als Spotify, Stitcher, Overcast, Podtail, TuneIn, Google Podcasts en Apple Podcasts.
Meer fans
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be