Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Thalys rijdt zeker tot half mei niet naar Disneyland Paris

21-03-2020, 15.12 uur

Hogesnelheidstrein Thalys rijdt in ieder geval tot half mei niet meer van Nederland naar Disneyland Paris. Dat belooft weinig goeds voor de sluiting van de Disney-parken, die vooralsnog officieel duurt tot en met 31 maart.

Thalys heeft aangekondigd dat de dagelijkse snelle treinverbinding tussen Amsterdam en Disneyland zeker tot en met zondag 17 mei geschrapt wordt. Disneyland Paris communiceert op dit moment nog woensdag 1 april als heropeningsdatum van het resort.

Het lijkt erop dat Thalys ervan uitgaat dat de heropening van de parken nog minstens anderhalve maand langer op zich laat wachten. Disney laat daar op dit moment nog iets over los. In Frankrijk zijn alle recreatieve activiteiten momenteel verboden om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Marne la Vallée
De Thalys-trein rijdt normaal gesproken van Amsterdam Centraal naar Disney-treinstation Marne la Vallée-Chessy, via Schiphol, Rotterdam Centraal, Antwerpen Centraal, Bruxelles-Midi en Aeroport Paris-Charles de Gaulle.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be