Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Bijzondere beelden: nieuwe achtbaan Phantasialand van bovenaf

19-03-2020, 21.17 uurBeeld: PhantasiaLandLeak

Nieuwe luchtbeelden verraden hoe spectaculaire achtbaan F.L.Y. in Phantasialand er nu uitziet. Het Duitse attractiepark houdt de vorderingen op de bouwplaats van de langverwachte flying coaster angstvallig geheim. Een pretparkfan besloot daarom het heft in eigen hand te nemen.

Hij of zij liet vandaag een drone vliegen boven het nieuwe themagebied Rookburgh. Dat zorgt voor intrigerende beelden van de mysterieuze achtbaan en het bijbehorende themahotel Charles Lindbergh. De video verscheen op een YouTube-kanaal met de naam PhantasiaLandLeak. Phantasialand zelf zal ongetwijfeld proberen om het filmpje zo snel mogelijk offline te halen.

F.L.Y., gebouwd door de Nederlandse fabrikant Vekoma, wordt de langste flying coaster ter wereld en de eerste met een lancering. De openingsdatum is nog niet bekendgemaakt. Wel is duidelijk dat het park zelf voorlopig gesloten blijft vanwege de uitbraak van het coronavirus.

















Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be