Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Plopsa-dief moet jaar de cel in

18-03-2020, 17.34 uur

Een 31-jarige Armeniër moet een jaar de gevangenis in vanwege een reeks diefstallen in verschillende zwembaden. De man sloeg in september en oktober vorig jaar toe in Plopsaqua, het waterparadijs van Plopsaland De Panne. Daar brak hij kluisjes van badgasten open.

Bij zijn tweede bezoek aan Plopsaqua werd dader Roman S. op heterdaad betrapt. Dankzij camerabeelden en telefoononderzoek kon de politie achterhalen waar de man nog meer had toegeslagen. Hij bleek hetzelfde trucje al geflikt te hebben bij een groot aantal openbare zwembaden in België, Nederland en Frankrijk.

Er bleken tientallen gedupeerden te zijn. De Armeniër zat al drieënhalve maand in voorarrest. Zijn advocaat vroeg om een voorwaardelijke celstraf, zodat de man voor zijn hoogzwangere vriendin kon zorgen. Daar ging de rechter niet in mee. Plopsa kreeg een schadevergoeding toegewezen.

Meer Plopsaland De Panne
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be