Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Opening Phantasialand weken uitgesteld

17-03-2020, 17.22 uur

De winterstop van Phantasialand gaat minimaal een paar weken langer duren dan verwacht. Het Duitse pretpark was van plan om weer open te gaan op zaterdag 4 april. Door coronamaatregelen in deelstaat Noordrijn-Westfalen moeten de poorten in ieder geval tot en met zondag 19 april gesloten blijven.

Ook optredens van dinnershow Fantissima gaan tot die datum niet door. "Deze maatregelen dienen ter veiligheid en gezondheid van onze gasten, onze medewerkers en hun families", laat Phantasialand weten. "Onze verantwoordelijkheid hiervoor is voor ons van cruciaal belang en heeft de allerhoogste prioriteit."

Op dit moment communiceert het management maandag 20 april als de start van het zomerseizoen. "We hopen dat u, in deze turbulente tijden, deze situatie kunt begrijpen en hopen u zeer spoedig weer te zien."

Tickets
Entreebewijzen voor de periode tot 20 april blijven geldig. Ze kunnen in elke andere maand van het zomerseizoen - tot en met 1 november 2020 - onder dezelfde voorwaarden worden gebruikt. Het park maakt onderscheid tussen tickets voor weekenden en schoolvakanties en tickets voor doordeweekse dagen.

Phantasialand is van plan om later dit jaar themagebied Rookburgh te openen, met flying coaster F.L.Y. en Hotel Charles Lindbergh. Een openingsdatum is nog niet bekend.

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be