Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland weet nu zeker dat seizoensopening op 4 april niet doorgaat

16-03-2020, 12.46 uurBeeld: @promenadefotos

Na een periode van onzekerheid weet Walibi Holland nu zeker dat de geplande seizoensopening op zaterdag 4 april niet door kan gaan. Aangescherpt overheidsbeleid zorgt ervoor dat het pretpark tot nader order geen bezoekers kan ontvangen.

Nieuwe maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, die gisteren werden aangekondigd, zijn voorlopig van kracht tot en met maandag 6 april. Het management houdt er echter rekening mee dat de opening nog langer op zich laat wachten.

Men spreekt voorlopig over "een nader te bepalen datum". "De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en gasten, maar ook van de hele bevolking, is onze belangrijkste prioriteit", zegt Walibi-directrice Mascha van Till.

Voorbereidingen
Alle Walibi-medewerkers zijn inmiddels geïnformeerd. "Wel worden alle voorbereidingen die getroffen dienen te worden om het park te openen voortgezet", vult een voorlichtster aan. Wie tickets had gekocht voor een specifieke dag in april, kan die kosteloos laten omzetten.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be