Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling blijft langer dicht dan verwacht

16-03-2020, 18.29 uurBeeld: @BennyMoonen

Efteling-fans moeten nog langer geduld hebben. Eigenijk zou het attractiepark tot en met dinsdag 31 maart gesloten zijn vanwege het coronavirus. Aanvullende overheidsmaatregelen zorgen ervoor dat het attractiepark op zijn vroegst pas op dinsdag 7 april weer bezoekers mag verwelkomen.

De sluiting duurt dus geen tweeënhalve week zoals werd gedacht, maar bijna drieënhalve week. Als het kabinet ervoor kiest om de voorzorgsmaatregelen te verlengen, kan de openingsdatum nog verder uitgesteld worden.

"Naar aanleiding van de nieuwe nationale richtlijnen is besloten dat de sluiting van alle bedrijfsonderdelen van de Efteling wordt verlengd tot en met maandag 6 april", staat in een nieuwe verklaring van het management. "We vinden het erg vervelend voor onze gasten, maar we volgen vanzelfsprekend de adviezen van overheid en experts op."

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be