Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Video: Disneyland Paris helemaal uitgestorven door coronavirus

15-03-2020, 11.51 uur

Hoe is het om nu door een gesloten Disneyland Paris te wandelen? Nieuwe videobeelden laten zien wat er op dit moment gaande is in het Disneyland Park. Een anonieme medewerker filmde een wandeling door Main Street U.S.A. en Fantasyland.

De muziek staat uit en er zijn geen personeelsleden of bezoekers te bekennen. Vogels hebben vrij spel. Ook Le Château de la Belle au Bois Dormant, het kasteel van Doornroosje, komt in beeld. De video verscheen onder andere op de Facebook-pagina Music on Parade.

Het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park zijn sinds vrijdagavond gesloten om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Vanaf vandaag kunnen bezoekers ook niet meer terecht in Disney Village en de hotels.

Meer Disneyland Paris
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be