Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Vrouw staat zevenenhalf uur in de wacht bij Disneyland Paris: verbinding verbroken

14-03-2020, 13.33 uur | Reacties

Een vrouw uit Groot-Brittannië heeft een pittige dag achter de rug. Kellie Walker telefoneerde maar liefst zevenenhalf uur met Disneyland Paris. En toen ze na al die uren wachten eenmaal een medewerker aan de lijn kreeg, werd de verbinding tot overmaat van ramp verbroken. Dat laat ze weten op social media.

"Na zevenenhalf uur in de wacht te hebben gestaan bij Disneyland Paris naar aanleiding van de parksluiting en onze boeking voor woensdag 18 maart, kon ik de reisadviseur mijn volledige gegevens geven", schrijft de vrouw op Twitter. "Ze liet me wachten om onze boeking te kunnen verplaatsen, vervolgens brak ze het telefoontje af en belde ze niet terug. Serieus? Schandalig!"

Disneyland Paris wordt momenteel platgebeld door mensen die hun boeking willen annuleren of verplaatsen. Daarom wordt iedereen opgeroepen om voorlopig vooral geen contact op te nemen met de klantenservice. "Het oproepvolume verstoort kritische noodoproepen in onze regio", liet Disney gisteren al weten.

Restaurants
Vanwege het coronavirus zijn de Disney-parken vanaf vandaag volledig gesloten voor bezoekers, twee dagen eerder dan was aangekondigd. De Disney-hotels en Disney Village blijven tot nader order wel operationeel. Daar staan nu lange rijen voor restaurants en souvenirwinkels.

Meer Disneyland Paris
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be