Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Looopings

Tijdelijk 15 procent korting op Looopings-merchandise

15-04-2020, 15.23 uur

Looopings-souvenirs zijn tijdelijk verkrijgbaar met korting. Deze week krijgt iedereen 15 procent korting op alle artikelen in de webshop van Looopings. Het gaat onder meer om shirts, hoodies, petten en bekers met herkenbare opdrukken voor pretparkfans. De Looopings-shop is te vinden op looopings.nl/webshop.

Wie gebruik wil maken van de actie, kan een speciale voucher activeren door in de shop op een knop met 'Inwisselen' te klikken. De korting - geldig tot en met zondag 19 april - wordt dan automatisch verrekend in het digitale winkelmandje.

Levering vindt plaats binnen vier tot zes werkdagen. Voor de productie en verzending is de gespecialiseerde firma Spreadshirt verantwoordelijk. De kleding voor volwassenen is er in de maten S tot minimaal XXL. Van enkele shirts bestaan ook kindermaten.

Meer Looopings
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be