Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen: seizoensopening uitgesteld, YouTube-dag geannuleerd

13-03-2020, 20.36 uurBeeld: @promenadefotos

Attractiepark Slagharen gaat niet open op vrijdag 27 maart, zoals eigenlijk de bedoeling was. Door de coronacrisis in Nederland heeft het Overijsselse pretpark besloten om de seizoensopening uit te stellen tot vrijdag 3 april. "Hierin volgen wij de landelijke adviezen en specifiek de veiligheidsregio IJsselland", laat een woordvoerster weten.

Voor de periode vanaf 3 april worden "adequate maatregelen" genomen ter preventie van het coronavirus. "We besteden extra aandacht aan hygiëne- en desinfectieprotocollen om een gezond en veilig bezoek te garanderen en zullen op verschillende locaties posters met hygiënemaatregelen ophangen."

Het YouTube-evenement Invites, dat op zondag 12 april plaats had moeten vinden, gaat niet door. "Het risico dat de overheid op een later moment adviseert dergelijke evenementen ook in april te mijden, blijkt een reële situatie", denkt Slagharen. Er komt een nieuwe editie in 2021.

Terugbetaald
Wie een entreebewijs had gekocht voor de periode tot en met 2 april of voor Invites, mag dat kaartje op elke openingsdag tot 3 januari 2021 gebruiken. Een andere optie is om het aankoopbedrag terugbetaald te krijgen. Daarvoor kan gemaild worden met ticketservice@slagharen.com. Geboekte verblijven in het vakantiepark kunnen verplaatst worden.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be