Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Group

Ingrijpende beslissing: alle Plopsa-parken in België gesloten

13-03-2020, 10.58 uurBeeld: Themeparkfreaks

De Belgische Plopsa-parken zijn voorlopig dicht. In België moeten alle recreatieve activiteiten tot en met vrijdag 3 april opgeschort worden om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Daardoor kunnen Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Hasselt de komend weken geen bezoekers ontvangen.

Dat geldt ook voor twee aparte overdekte locaties in De Panne: waterparadijs Plopsaqua en Mayaland Indoor. Een exclusieve openingsdag voor abonnementhouders in Plopsaland De Panne op zaterdag 28 maart gaat niet door. Attractiepark Plopsa Coo zou tot zaterdag 4 april sowieso gesloten zijn.

Ook Plopsa-parken in andere landen hebben last van het coronavirus. Het Poolse pretpark Majaland Kownaty is tot en met 31 maart niet toegankelijk. Plopsa Indoor Coevorden in Nederland laat vanaf vandaag maximaal honderd bezoekers naar binnen, op advies van de overheid.

Holiday Park
Woensdag liet de Plopsa Group nog weten dat alle overdekte parken maximaal 950 personen tegelijk zouden toelaten in verband met het coronavirus. Die maatregel geldt momenteel nog wel in het Duitse Holiday Indoor, onderdeel van Holiday Park.

Meer Plopsa Group
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be