Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Opvallende posters waarschuwen bezoekers Disneyland Paris voor coronavirus

12-03-2020, 20.32 uurBeeld: @DLPReport, Themepark Adventures

Disneyland Paris doet er alles aan om de poorten niet te hoeven sluiten. Bezoekers worden vanaf vanmiddag door het hele park geconfronteerd met hygiënerichtlijnen. Op veel plekken zijn opvallende groene posters opgehangen en grote borden neergezet. Daarop staan tips om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Disneyland raadt iedereen aan om geen handen te schudden, goed de handen te wassen met zeep, te hoesten en niezen in de binnenkant van de elleboog en wegwerpzakdoekjes te gebruiken. Het gaat om "adviezen van volksgezondheidsautoriteiten".

Normaal gesproken kunnen bezoekers bij de entree van de Disney-parken een folder met het dagelijkse entertainmentprogramma oppikken. Nu alle openluchtshows, parades en meet-and-greets met menselijke Disney-figuren zijn geschrapt, heeft men de folders vervangen door informatieflyers met dezelfde richtlijnen.

Pompjes
Disneyland Paris probeert het sluiten van de parken te voorkomen met een groot aantal voorzorgsmaatregelen. Naast het annuleren van een hoop acts zijn onder meer alle single riders-wachtrijen dicht. Ook is gezorgd voor talloze pompjes met handgel.

Verder zien medewerkers erop toe dat restaurants, souvenirwinkels en wachtrijen niet meer dan duizend personen tegelijk huisvesten.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be