Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Plezier met het coronavirus: grijpautomaat vol toiletpapier en ontsmettingsmiddel

12-03-2020, 10.46 uurBeeld: @RobBraddick

Een Engelse ondernemer speelt op een lollige manier in op het coronavirus, dat Europa in zijn greep houdt. Robert Braddick (48), eigenaar van een arcadehal in het zuidwesten van Engeland, heeft besloten om grijpautomaten te vullen met sanitaire producten.

In plaats van knuffels van Frozen II, Spider-Man en Peter Rabbit kunnen bezoekers nu wc-rollen en flesjes met desinfecterende handgel winnen. Voor een halve pond (57 eurocent) mogen bezoekers drie keer graaien naar toiletpapier. Ze zijn 1 pond (1,13 euro) kwijt voor het grijpen naar flesjes Carex.

Door de uitbraak van corona vliegen dergelijke producten vandaag de dag de winkels uit. Initiatiefnemer Braddick wil naar eigen zeggen laten zien dat het virus niet alleen maar kommer en kwel is. "Ik probeer te zorgen voor een glimlach in deze onzekere tijden", laat hij weten op social media.



Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be