Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Bezoekersaantal Duinrell weer gedaald

11-03-2020, 22.35 uur

Attractiepark Duinrell zag het aantal bezoekers in 2019 opnieuw licht dalen. Na 1,4 miljoen gasten in 2017 en 1,39 miljoen in 2018, werden afgelopen jaar 1,32 miljoen bezoekers verwelkomd. Toch zorgt dat niet voor een verschuiving in de top drie van best bezochte pretparken in Nederland.

Met ruim 5 miljoen bezoekers staat de Efteling steevast op de eerste plek. Attractiepark Slagharen volgt net als voorgaande jaren op de derde plaats, met ongeveer 1 miljoen bezoekers in 2019. Daarna volgen Toverland (862.000) en Walibi Holland (853.000).

Duinrell trok vorig jaar om precies te zijn 1.322.305 bezoekers. Een woordvoerster zegt tevreden te zijn met dat resultaat. Seizoen 2020 staat in het teken van het vernieuwen van de hoofdingang, het uitbreiden van de overdekte speeltuin Rick's Fun Factory en het opknappen van een restaurant.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be