Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Verblijfsgasten Disneyland Paris mogen vakantie gratis annuleren tijdens coronacrisis

12-03-2020, 16.12 uur

Disneyland Paris komt bezorgde vakantiegasten tegemoet. Vanwege de Europese coronacrisis mag iedereen een geboekt verblijf in een Disney-hotel gratis annuleren of uitstellen. Dat bevestigt een woordvoerder van Disneyland aan Looopings.

"Om gasten tegemoet te komen nemen we uitzonderlijke maatregelen en passen we ons boekings- en annuleringsbeleid tijdelijk aan", staat in een verklaring. Bestaande reserveringen voor Disney-hotels met een aankomst tot 1 juni 2020 mogen kosteloos afgezegd of gewijzigd worden.

De aankomstdatum kan uitgesteld worden tot 15 oktober 2020. Voor nieuwe reserveringen tot 15 april geldt ook dat het mogelijk is om een verblijf tot half oktober gratis te annuleren. Alleen de transportkosten, bijvoorbeeld een bus van en naar het vliegveld, moeten sowieso betaald worden.

Later
Wat er gaat gebeuren met bestaande boekingen met een aankomstdatum na 1 juni, wordt later bepaald. "Dit beleid kan op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd", waarschuwt Disney.

Op dit moment zijn de Disney-parken nog geopend voor publiek. Er zijn wel tal van voorzorgsmaatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zoals het schrappen van nagenoeg al het entertainment en het sluiten van single riders-wachtrijen.

Meer Disneyland Paris
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be