Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Group

Plopsa registreert 'voor de zekerheid' alvast plopsaindoordenhaag.nl

15-03-2020, 14.00 uur

De eerste voorbereidingen voor de komst van een nieuw Nederlands Plopsa-pretpark zijn al getroffen. Enkele maanden geleden werd duidelijk dat de Vlaamse Plopsa Group graag een waterpark met een overdekt attractiepark zou bouwen in Den Haag. Nu blijkt dat de domeinnaam plopsaindoordenhaag.nl al geregistreerd is.

Ook het adres plopsaquadenhaag.nl werd alvast geclaimd. Dat gebeurde "voor de zekerheid", weet een woordvoerder. "Uit voorzorg, want er is nog niets concreet", vertelt hij aan Looopings. "Zo hebben we meer titels geregistreerd." Op dit moment verwijzen de websites door naar de algemene homepage van Plopsa.

De Plopsa Group is in gesprek met de gemeente Den Haag om in de buurt van sport- en evenementencentrum De Uithof een Plopsa-locatie te realiseren. Of Plopsa Indoor Den Haag en Plopsaqua Den Haag er daadwerkelijk gaan komen, is op dit moment onzeker. Eigenlijk hoopte men vóór het einde van 2019 duidelijkheid te hebben over het project.

Andere locaties
"We hadden onze zinnen gezet op Den Haag, maar als dat niet doorgaat, moeten we verder", zei Plopsa-directeur Steve Van den Kerkhof daar eerder over. "Er liggen namelijk ook andere locaties op tafel."

Meer Plopsa Group
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be