Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland dunt directieteam verder uit

11-03-2020, 16.31 uurBeeld: @parkplanet

De commercieel directrice van Toverland komt op straat te staan. Het attractiepark neemt na twee jaar afscheid van Carin van Berkel. Haar functie wordt niet opnieuw ingevuld. Algemeen directeur Jean Gelissen jr. en zijn vader Jean Gelissen sr. nemen voortaan de commerciële taken waar.

Van Berkel zat sinds eind 2019 ziek thuis. Vandaag wordt bekend dat haar tijd bij Toverland erop zit. Ze gaf sinds maart 2018 leiding aan de afdelingen marketing en vormgeving, communicatie, sales, entertainment en het callcenter.

"In deze periode heeft zij direct bijgedragen aan de sterke groeiambitie van het attractiepark", laat Toverland weten. "De directie wil Carin hartelijk danken voor haar bijdrage aan de ontwikkeling van Toverland en wenst haar alle goeds in haar verdere carrière." Of het vertrek vrijwillig is, kan een woordvoerster niet zeggen.

Stap terug
Van Berkel is het derde directielid dat het Limburgse pretpark in korte tijd verlaat. Operationeel directeur Teun Dielesen stopte in december en algemeen directrice Caroline Kortooms deed in november een stap terug. Kortooms kon het goed vinden met Van Berkel.

De functie van operationeel directeur is ook niet opnieuw ingevuld. Vader Gelissen sr. en zoon Gelissen jr. worden op directieniveau nu alleen nog bijgestaan door technisch directeur Paul Oomen.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be