Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Group

Plopsa-pretparken laten minder mensen toe vanwege coronadreiging

11-03-2020, 14.04 uur

De Plopsa Group kiest ervoor om tot nader order minder bezoekers toe te laten in alle overdekte Plopsa-parken. Vanwege het coronavirus wordt de capaciteit van de verschillende trekpleisters bijgesteld tot maximaal 950 personen.

De maatregel heeft betrekking op Mayaland Indoor, Plopsaqua De Panne en Plopsa Indoor Hasselt in België, Plopsa Indoor Coevorden in Nederland, Holiday Indoor in Duitsland en Majaland Kownaty in Polen. Een concert dat aanstaande zaterdag zou plaatsvinden in het Proximus Theater bij Plopsaland De Panne wordt geannuleerd.

Plopsa-directeur Steve Van den Kerkhof ziet "op het eerste gezicht" geen grote problemen. "Het hoogseizoen is nog niet van start gegaan, de bezoekersaantallen van onze indoorparken overstijgen in deze tijd van het jaar zelden de kaap van duizend personen die op hetzelfde moment binnen zijn."

Gevaar
Het bedrijf blijft de situatie "per dag evalueren". "We vinden het belangrijk het advies van de overheid te volgen." De seizoenopening van Plopsaland De Panne, Plopsa Coo en Holiday Park - begin april - zou op basis van de huidige informatie niet in gevaar zijn.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Plopsa Group
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be