Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Nog twee medewerkers Disneyland Paris besmet met corona

11-03-2020, 11.27 uur

Nog eens twee werknemers van Disneyland Paris blijken besmet te zijn met het coronavirus. Het gaat om mannelijke collega's van de onderhoudsmedewerker die afgelopen weekend positief getest werd op corona. Uit voorzorg zaten de mannen sinds zondag al thuis.

De drie personeelsleden reden vaak samen naar Disneyland, in één auto. Ze waren voornamelijk 's nachts aan het werk. Het zieke drietal zou daarom niet direct in contact zijn gekomen met bezoekers.

Disneyland Paris heeft al een reeks maatregelen genomen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Zo zijn alle meet-and-greets met Disney-figuren zonder masker geschrapt en worden in theaterzalen de komende tijd maximaal duizend personen tegelijk toegelaten.

Sluiting
Het sluiten van de parken zou vooralsnog niet aan de orde zijn. Disney doet er alles aan om ervoor te zorgen dat bezoekers gewoon welkom blijven. Wel kan de Franse overheid een sluiting afdwingen als het risico op een besmetting te groot wordt geacht.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be