Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland toont nieuwe parkplattegrond

22-05-2020, 16.33 uur

Walibi Holland presenteert dit jaar een nieuwe parkplattegrond. De kaart van het pretpark is opnieuw ontworpen, met een iets andere tekenstijl en warmere kleuren. Ook het nieuwe uiterlijk van themagebied Speed Zone is op de plattegrond te zien.

Het parkdeel, met attracties als Space Shot, G-Force en Goliath, werd de afgelopen maanden gerenoveerd. Daarbij zijn attracties geverfd en kwamen er nieuwe decoraties. Vanaf de seizoensstart op maandag 25 mei kunnen bezoekers het eindresultaat met eigen ogen aanschouwen.

Van de acht populairste attracties wordt op de plattegrond ook het logo afgebeeld. Dat zijn Xpress: Platform 13, Crazy River, Lost Gravity, Speed of Sound, El Rio Grande, Condor, Goliath en Untamed. Achtbaan Goliath kreeg een zilverkleurig logo.

Fontein
Wat verder opvalt, is dat de pratende fontein tegenover restaurant Club W.A.B nu wordt gezien als attractie. De officiële naam luidt Water Chat.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be