Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Legoland Discovery Centre Scheveningen

Lekkages en scheuren in gebouw Legoland Scheveningen

10-03-2020, 15.57 uur

In het gebouw van het nieuwe pretpark Legoland Discovery Centre, gelegen aan de Scheveningse Boulevard, zijn lekkages en scheuren ontdekt. Dat bevestigt een woordvoerster van het attractiepark aan Looopings. De geplande openingsdatum van de nieuwe trekpleister zou niet in gevaar zijn.

"Er zijn lekkages ontdekt en er is scheurvorming in het kelderdak aangetroffen", aldus de voorlichtster. "Toen nader onderzoek werd gedaan naar deze gebreken is gebleken dat de draagkracht van het kelderdak te laag is voor zwaar verkeer."

Uit voorzorg wordt voortaan geen zwaar verkeer, zoals diepladers en hijskranen, meer toegelaten op dat deel van het dak. "Daarmee is de kelder veilig en kunnen alle functies van het gebouw worden gebruikt."

Gevolgen
De opening van Legoland Scheveningen moet plaatsvinden op donderdag 7 mei. Verder zijn er voor begin mei speciale testdagen gepland. De mankementen aan het gebouw gooien geen roet in het eten, weet de voorlichtster. "Het heeft geen gevolgen voor de openingsdatum of verdere operatie van Legoland Discovery Centre Scheveningen."

Meer Legoland Discovery Centre Scheveningen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be