Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
DierenPark Amersfoort

Auto's opengebroken bij DierenPark Amersfoort

09-03-2020, 23.21 uur | Reacties

Bezoekers van DierenPark Amersfoort hebben afgelopen weekend een onaangename verrassing gehad. Op zaterdag 7 maart zijn verschillende auto's opengebroken.

Daarbij werden autoradio's en navigatiesystemen gestolen, meldt de politie op Facebook. De diefstallen vonden plaats tussen 10.30 en 15.00 uur. Hoeveel bezoekers het slachtoffer werden van de criminelen, is niet bekend.

De politie is nog op zoek naar getuigen. Ook worden camerabeelden onderzocht. Parkeren bij de dierentuin kost 8 euro per auto per dag.

Meer DierenPark Amersfoort
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be