Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris past iconische ingang aan op Internationale Vrouwendag

08-03-2020, 17.10 uurBeeld: DLP Report

Disneyland Paris speelt op een originele manier in op Internationale Vrouwendag. Normaal gesproken worden bezoekers van het Disneyland Park begroet door een bloemperk in de vorm van mascotte Mickey Mouse. Ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag is het hoofd van de muis afgelopen nacht getransformeerd tot zijn vriendin Minnie Mouse.

Het iconische perkje met bloemen, heggetjes en houtsnippers bevindt zich pal voor het Disneyland Hotel, dat fungeert als de ingang van het Disneyland Park. Het gebied heet officieel Fantasia Gardens. Mickey werd voor één dag voorzien van wimpers en een grote roze strik, zodat nu de beeltenis van Minnie Mouse zichtbaar is.

"De tuiniers van Disneyland Paris zijn geweldig", meldt een Disney-woordvoerder op Twitter. "Wat een schattige verrassing voor Internationale Vrouwendag 2020. Complimenten aan hen allemaal!"

Buttons
Verder delen Disney-medewerkers vandaag paarse buttons uit met Frozen-personages Anna en Elsa en de tekst 'International Women's Day March 2020'. Ook is voorafgaand aan avondspektakel Disney Illuminations een speciale, eenmalige voorstelling met Disney-heldinnen te zien.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be