Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Brabanders mogen Efteling-vakantie kosteloos omboeken vanwege corona

08-03-2020, 16.46 uur

Brabanders die hun geplande Efteling-vakantie willen uitstellen, mogen dat kosteloos doen. Dat vertelt een woordvoerster van het attractiepark aan Looopings. Vanwege de uitbraak van het coronavirus adviseert het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) inwoners van Noord-Brabant om thuis te blijven bij milde klachten als verkoudheid.

Daarom is besloten dat vakantiegasten uit Brabant hun verblijf gratis mogen verplaatsen naar een andere datum. De tegemoetkoming geldt voor het Efteling Hotel en de vakantieparken Bosrijk en Loonsche Land.

"De hoofdboeker moet dan wel echt uit Noord-Brabant komen", aldus de voorlichtster. Personen uit andere provincies kunnen voorlopig geen gebruik maken van het aanbod.

Langer
Voor reguliere entreekaarten van de Efteling is een dergelijke maatregel niet nodig, weet de woordvoerster. "Die zijn namelijk sowieso al voor langere periodes geldig." Het park werkt sinds dit jaar met vier verschillende soorten tickets.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be