Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland neemt maatregelen tegen corona: achtbaanbeugels worden gereinigd

07-03-2020, 18.33 uur

Toverland neemt nieuwe maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Veiligheidsbeugels bij attracties worden vanaf vandaag extra goed schoongemaakt. Medewerkers van het Limburgse attractiepark nemen elk uur de tijd om alle beugels grondig te reinigen met ontsmettingsmiddel.

Dat bevestigt een Toverland-woordvoerster aan Looopings. "We maken alle oppervlaktes die veel gebruikt worden extra vaak schoon, als voorzorgsmaatregel in verband met het coronavirus", zegt ze. "Denk hierbij onder andere aan de attractiebeugels, deurklinken en toiletruimtes."

Verder hebben medewerkers uit Noord-Brabant te horen gekregen dat ze beter thuis kunnen blijven als ze last hebben van milde gezondheidsklachten, zoals verkoudheid of hoestaanvallen. Daarmee volgt Toverland het advies van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

Elf
De provincie Limburg telt op dit moment elf bekende coronapatiënten. In Noord-Brabant zijn 57 mensen besmet met het virus, blijkt uit officiële cijfers van het RIVM. De totale teller in Nederland staat op 188 besmettingen. Tot nu toe viel er één dode: een 86-jarige man uit Zuid-Holland.Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be