Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Dit is de nieuwe gebakkraam van de Efteling

06-03-2020, 23.59 uurBeeld: @SimonTAdventure

In de Efteling is een gloednieuwe gebakkraam verschenen. De oude Hollandsche Gebakkraam op het Dwarrelplein werd enkele weken geleden verwijderd. Daarvoor in de plaats kwam een nieuw exemplaar, naar een ontwerp van Efteling-ontwerper Karel Willemen.

De vorige kraam voldeed niet meer aan de eisen van de Efteling. Op donderdag 20 februari arriveerde de opvolger. Vanaf vandaag kunnen bezoekers er oliebollen, krentenbollen, appelbeignets en warme wafels bestellen, zoals vanouds.

Verder zijn er warme en koude dranken en zoete lekkernijen als zuurstokken verkrijgbaar. Eigenlijk had de eetgelegenheid vorige week al open moeten zijn. De naam bleef ongewijzigd.

Cupcakes
Eerder deze maand introduceerde de Efteling twee nieuwe soorten cupcakes in het park: paddenstoel (met witte mini-marshmallows) en confetti (met gekleurd strooisel). Beide varianten zijn onder andere te vinden bij de gebakkraam, voor 2,50 euro per stuk.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be