Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Eifelpark Gondorf

Duits pretpark opent enorme zweefmolen én vrijevaltoren

30-06-2020, 16.48 uur

Het Duitse pretpark Eifelpark presenteert dit jaar twee gigantische attracties: een zweefmolen en een vrijevaltoren. Beide torens zijn maar liefst 80 meter hoog. De zweefmolen gaat door het leven als Jules Verne Tower, de draaiende drop tower wordt Graviator genoemd.

De twee attracties werden geleverd door de Oostenrijkse fabrikant Funtime. Eifelpark is eigendom van kermisbaas Alexander Goetzke. Normaal gesproken reist de zweefmolen op de kermis. Nu veel kermissen niet doorgaan door het coronavirus, heeft de exploitant besloten om de toren tijdelijk in zijn pretpark neer te zetten.

Dat geldt ook voor zijn Breakdance. Verder opende Eifelpark dit jaar een kleinschalige vrijevaltoren voor families, de 14 meter hoge attractie Krähennest van de Duitse constructeur Zierer. Het pretpark ging op 10 juni weer open voor publiek.



Meer Eifelpark Gondorf
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be