Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling: onderhoudsbeurt Vliegende Hollander duurt langer dan gepland

05-03-2020, 21.46 uur

De Vliegende Hollander in de Efteling gaat later open dan verwacht. Eigenlijk was het de bedoeling dat de waterachtbaan vanaf eind februari weer operationeel zou zijn na een jaarlijkse opknapbeurt. De werkzaamheden duren echter langer dan gepland.

Het park sprak afgelopen week over een opening op donderdag 5 maart. Gisteren werd de openingsdatum op de officiële onderhoudskalender gewijzigd in vrijdag 6 maart. Nu meldt de Efteling dat De Vliegende Hollander waarschijnlijk pas op zaterdag 7 maart weer toegankelijk is voor bezoekers.

Efteling-abonnementen zijn op die dag niet geldig vanwege een groot bedrijfsevenement in het park.

Uitzondering
Normaal gesproken is De Vliegende Hollander het volledige winterseizoen buiten gebruik voor groot onderhoud. Dit jaar bleef de attractie bij hoge uitzondering tot en met de kerstvakantie draaien.

Wildwaterbaan Piraña is sinds afgelopen weekend wel weer open, een maand eerder dan aangekondigd.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be