Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Nieuwe kleuren voor achtbaan Avonturenpark Hellendoorn

05-03-2020, 13.19 uur

Eén van de achtbanen in Avonturenpark Hellendoorn heeft deze winter een likje verf gekregen. Familieattractie Donderstenen onderging de afgelopen weken een opknapbeurt. Daarbij koos het Overijsselse pretpark voor nieuwe kleuren.

De mintgroene baan is voortaan felgroen, terwijl de mintgroene ondersteuningen antraciet gemaakt werden. "Al met al zorgt het voor een fris en speels uiterlijk", zegt een woordvoerder. De werkzaamheden namen vier weken in beslag. "Het is onderdeel van een breder plan om grote attracties één voor één te vernieuwen."

Donderstenen opende in 2005. De rollercoaster van de Duits fabrikant Zierer is 222 meter lang en 9 meter hoog. De topsnelheid bedraagt zo'n 40 kilometer per uur.

Boottocht
Deze winter worden ook de puntjes op de i gezet bij de gerenoveerde boottocht Jungle Expedition. Avonturenpark Hellendoorn gaat weer open op zaterdag 4 april.

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be