Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen presenteert dit jaar sexy illusionistenact

06-03-2020, 15:15 uur | Reacties

In Attractiepark Slagharen is dit jaar een spannende nieuwe act te zien. Het pretpark heeft twee vrouwelijke illusionisten weten te strikken voor de nieuwe Western Circus Show, die eind deze maand in première gaat. Dat bevestigt een woordvoerster aan Looopings.

Het gaat om twee dames die illusies combineren met dans, opererend onder de naam Magic Inc. De groep wordt gerund door Melvin Velting en Sittah Koene, bekend van de meidengroep Angels Inc. "We zijn heel content met deze bijzondere illusionistenact", laat de voorlichtster van het attractiepark weten.


ZIE OOK: Attractiepark Slagharen vernieuwt entertainmentaanbod in 2020

Slagharen zorgt voor een speciaal westernsausje. "De dames gaan bij ons gekleed als cowgirls, met kleding die volledig op maat voor hen is gemaakt." De nieuwe Western Circus Show wordt geproduceerd door entertainmentbedrijf Aniba uit Amsterdam.

Vernieuwd
Het Slagharen-seizoen start op vrijdag 27 maart. Afgelopen maand werd al duidelijk dat het entertainmentaanbod in 2020 vernieuwd zou worden. Verder presenteert het park dit jaar een nieuwe 4D-film.

ZIE OOK: Attractiepark Slagharen kiest voor nieuwe 4D-film

Reacties