Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-beurs afgelast vanwege uitbraak corona

04-03-2020, 18.48 uur

Een speciale beurs voor Efteling-fans gaat komend weekend niet door vanwege het coronavirus. In Tilburg zou aanstaande zaterdag van 11.00 tot 15.00 een Efteling- en Anton Pieck-verzamelbeurs gehouden worden. De organisatie heeft laten weten dat het evenement geschrapt wordt in verband met de uitbraak van corona.

"Ik heb een droevige mededeling voor eenieder", meldt de organisator in een brief aan alle standhouders. "Doordat meer dan de helft van de standhouders heeft afgezegd vanwege het coronavirus, ben ik genoodzaakt deze beurs af te gelasten."

Er blijven te weinig deelnemers over. Er komt geen vervangende datum. De volgende beurs vindt plaats op zaterdag 3 oktober.

Maatregelen
In de omgeving van Tilburg kwamen al meerdere coronagevallen aan het licht. De Efteling is vooralsnog gewoon open. Het attractiepark zegt voorbereid te zijn op "alle scenario's". Tot nu toe zijn er geen in het oog springende voorzorgsmaatregelen genomen.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be