Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bellewaerde Park

Belgisch pretpark laat zeemeermin rondzwemmen in waterparadijs

04-03-2020, 18.19 uur

In de overdekte waterwereld van het Belgische pretpark Bellewaerde zwemt deze maand een heuse zeemeermin rond. Bezoekers van Bellewaerde Aquapark kunnen op woensdagen, vrijdagen en zaterdagen 'Mermaid Celine' tegenkomen. Ze mogen ook met haar op de foto.

Dat heeft Bellewaerde laten weten. Badgasten kunnen haar bewonderen langs het parcours van de lazy river Jungle Expedition. "Ze zal er sierlijk zwemmen tussen de bezoekers, die rustig aan het dobberen zijn op deze traagstromende rivier door het Aquapark", staat in een persbericht.

Celine is aanwezig tijdens de openingsuren van het waterpark: op woensdag tussen 14.00 en 19.00 uur, op vrijdag tussen 16.00 en 21.30 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 19.00 uur. Op zondag is ze er niet. De rest van de week is het bad gesloten.

Glijbanen
Bellewaerde Aquapark werd vorig jaar zomer geopend. Het complex, waar het permanent 34 graden is, telt acht waterglijbanen. De bouw kostte 17 miljoen euro.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Bellewaerde Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be