Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park Germany haalt Amerikaans donutmerk Dunkin' binnen

02-06-2020, 13.03 uur

In Movie Park Germany is sinds kort een vestiging van de bekende Amerikaanse donutketen Dunkin' te vinden. Bezoekers van het Duitse attractiepark kunnen er verschillende soorten donuts bestellen. Ook zijn er koffiespecialiteiten verkrijgbaar.

De nieuwe horecalocatie ligt tussen achtbaan Van Helsing's Factory en simulator Time Riders, op de voormalige plek van koffiezaak New York Coffee. Movie Park is het "eerste pretpark in Europa" met een Dunkin'-shop, meldt het park trots in een persbericht.

Eén donut kost 2,40 euro. Voor een doos met zes donuts betalen bezoekers 12 euro. Wie twaalf donuts bestelt, is 21,60 euro kwijt. Een donut met een koffie staat voor 4,80 euro op de kaart.

Hollywood
"Ik ben heel blij met dit soort franchises", vertelde marketingdirecteur Manuel Prossotowicz onlangs aan Looopings. "Wij zijn 'Hollywood in Germany', dus Amerikaanse merken passen daar goed bij." Eerder ging Movie Park al een samenwerking aan met broodjeszaak Subway.

Dunkin' heeft bijna 12.000 vestigingen, verspreid over 36 landen. Daarmee is het één van de grootste koffieketens ter wereld. Nederland telt enkele tientallen Dunkin'-locaties. Tot 2019 heette het merk Dunkin' Donuts.Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be