Movie Park Germany

Movie Park Germany geeft oude achtbaan nieuw thema: Lucky Luke - The Ride

03-03-2020, 10:21 uur | Reacties

Movie Park Germany geeft de oude attractie MP Xpress een nieuw thema. Vanaf komend seizoen heet de negentien jaar oude hangende achtbaan Lucky Luke - The Ride: Die Daltons Brechen Aus. Op die manier sluit de rollercoaster beter aan bij themagebied The Old West.

"We zullen MP Express helemaal vernieuwen met een verhaal over het beroemde strip- en filmpersonage Lucky Luke", vertelt een woordvoerster. "We hebben een sterke licentie in handen waarmee we niet alleen ons westerngebied kunnen verbeteren, maar ook een populair personage kunnen toevoegen dat in heel Europa bij alle generaties bekend is."


ZIE OOK: Felle kritiek op achtbaan met roestplekken in Movie Park Germany: 'Ik zou me kapot schamen'

Het verhaal gaat over de beruchte Daltons, die ontsnapt zijn uit de gevangenis en met een trein zijn weggevlucht. "De volgende trein staat al klaar en nu wordt om de hulp van de bezoekers gevraagd." Lucky Luke - The Ride moet komende zomer af zijn. Hoe de attractie eruit komt te zien, is nog niet bekend. Het Duitse pretpark toont geen ontwerpen voor de opknapbeurt.

PAW Patrol
Naast de verbouwing van MP Express investeert Movie Park deze winter in het opknappen van een kinderattractie. De draaiende bank Team Umizoomi Number Tumbler wordt getransformeerd tot Skye's High Flyer, om te passen in het vorig jaar geopende PAW Patrol-themagebied Adventure Bay.

Verder opent op de oude locatie van spookhuis The Walking Dead Breakout - in Studio 7 - de nieuwe betaalattractie Laser Walkthrough. Bezoekers worden met laserwapens op pad gestuurd om in zes verschillende scènes geesten te verjagen. "Omdat we gebruikmaken van acteurs en omdat de capaciteit beperkt is, moeten er aparte tickets voor gekocht worden", aldus de voorlichtster.

Houten achtbaan
Tot slot is 150 meter van de houten achtbaan The Bandit vernieuwd, om de attractie comfortabeler te maken. "Nu is driekwart van de totale lengte aangepast", weet de woordvoerster. Movie Park gaat op vrijdag 27 maart weer open voor publiek.

ZIE OOK: Abonnementhouders Efteling gratis naar Movie Park Germany in 2020

Reacties