Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park Germany geeft oude achtbaan nieuw thema: Lucky Luke - The Ride

03-03-2020, 10.21 uur

Movie Park Germany geeft de oude attractie MP Xpress een nieuw thema. Vanaf komend seizoen heet de negentien jaar oude hangende achtbaan Lucky Luke - The Ride: Die Daltons Brechen Aus. Op die manier sluit de rollercoaster beter aan bij themagebied The Old West.

"We zullen MP Xpress helemaal vernieuwen met een verhaal over het beroemde strip- en filmpersonage Lucky Luke", vertelt een woordvoerster. "We hebben een sterke licentie in handen waarmee we niet alleen ons westerngebied kunnen verbeteren, maar ook een populair personage kunnen toevoegen dat in heel Europa bij alle generaties bekend is."

Het verhaal gaat over de beruchte Daltons, die ontsnapt zijn uit de gevangenis en met een trein zijn weggevlucht. "De volgende trein staat al klaar en nu wordt om de hulp van de bezoekers gevraagd." Lucky Luke - The Ride moet komende zomer af zijn. Hoe de attractie eruit komt te zien, is nog niet bekend. Het Duitse pretpark toont geen ontwerpen voor de opknapbeurt.

PAW Patrol
Naast de verbouwing van MP Xpress investeert Movie Park deze winter in het opknappen van een kinderattractie. De draaiende bank Team Umizoomi Number Tumbler wordt getransformeerd tot Skye's High Flyer, om te passen in het vorig jaar geopende PAW Patrol-themagebied Adventure Bay.

Verder opent op de oude locatie van spookhuis The Walking Dead Breakout - in Studio 7 - de nieuwe betaalattractie Laser Walkthrough. Bezoekers worden met laserwapens op pad gestuurd om in zes verschillende scènes geesten te verjagen. "Omdat we gebruikmaken van acteurs en omdat de capaciteit beperkt is, moeten er aparte tickets voor gekocht worden", aldus de voorlichtster.

Houten achtbaan
Tot slot is 150 meter van de houten achtbaan The Bandit vernieuwd, om de attractie comfortabeler te maken. "Nu is driekwart van de totale lengte aangepast", weet de woordvoerster. Movie Park gaat op vrijdag 27 maart weer open voor publiek.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be