Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Oud-directrice Toverland gaat het theater in

03-03-2020, 11.47 uurBeeld: Pretparkfreak7

Caroline Kortooms, de mede-oprichtster en voormalig directrice van Toverland, gaat het theater in. In het Parktheater in Eindhoven geeft ze vanmiddag om 17.00 uur een presentatie over de ontstaansgeschiedenis van het Limburgse attractiepark en haar visie.

Verder praat ze over de gastwaardering, het belang van tevreden medewerkers, de kernwaarden van Toverland en de bedrijfscultuur. De presentatie duurt ongeveer een uur. Tickets zijn gratis te bestellen via de website van het theater. "Ik kijk er erg naar uit om de bezoekers van het Parktheater vanmiddag te inspireren", laat ze weten.

Kortooms (59) stopte in november vorig jaar na negentien jaar als algemeen directrice van Toverland. Haar taak werd overgenomen door Jean Gelissen jr., de zoon van Toverland-eigenaar Jean Gelissen sr. Dat is de broer van Kortooms.

Persoonlijke magie
De oud-directrice heeft Toverland niet de rug toegekeerd. Namens het park wil ze de komende tijd "organisaties inspireren om te werken vanuit de persoonlijke magie van hun medewerkers". "Hier kan ik me nu volledig op focussen", vertelde ze afgelopen najaar.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be