Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Foto's: ingrijpende werkzaamheden bij Efteling-restaurant

02-03-2020, 12.28 uur

Bij een restaurant in de Efteling vinden ingrijpende werkzaamheden plaats. Vanwege de opening van de nieuwe familieachtbaan Max & Moritz wordt ook het naastgelegen snackrestaurant De Steenbok verbouwd. Hoewel de eetgelegenheid zelf voorlopig open blijft, is het volledige plein ernaast afgezet met bouwhekken.

De bestrating werd verwijderd. Verder hebben enkele houten hutjes, waar snacks en drankjes werden verkocht, het veld moeten ruimen. De Steenbok wordt omgebouwd tot Frau Boltes Küche. Onderdeel van de renovatie is het verbeteren van de ondergrondse infrastructuur.

Ondertussen wordt Max & Moritz verder afgewerkt. De achtbaan zelf staat al helemaal overeind. Nu is men druk met het aanleggen van de wachtrij en het landschap rond de attractie. Op maandag 9 maart wordt het eerste treinstel op de baan gezet. De openingsdatum is nog niet bekendgemaakt.































Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be