Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Nieuw uiterlijk voor hoofdgebouw Walibi-vakantiepark

02-03-2020, 16.11 uur

Walibi Holland zit deze winter niet stil. Naast het opknappen van themagebied Speed Zone wordt er gewerkt aan vakantiepark Walibi Village. Het exterieur van het hoofdgebouw, dat onder meer een receptie, een restaurant, een lounge en conferentiezalen huisvest, heeft een metamorfose ondergaan.

De nieuwe stijl doet denken aan de Londense wijk Camden Town, met veel felle kleuren, grote letters, kunstwerken en graffiti. In 2018 werd de Main Street van het pretpark ook al aangekleed in dat thema, als onderdeel van een breder project dat Festivalization wordt genoemd.

"De aanpassingen in Walibi Village zijn een verdere invulling van ons Festivalization-project", laat een woordvoerder weten. Vanaf zaterdag 4 april kunnen bezoekers weer overnachten in het park. Er staan 142 verschillende bungalows, voor vier, zeven of acht personen.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be