Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Nog een attractie dicht tijdens Pre-season in Toverland

28-02-2020, 08.32 uurBeeld: ToverlandFansite

Bezoekers van Toverland moeten nog een attractie missen tijdens het zogeheten Pre-season. Het park is dit jaar voor het eerst al volledig open tijdens de voorjaarsvakantie en in de weekenden van maart, als een voorproefje op het zomerseizoen dat eind maart begint.

Wildwaterbaan Djengu River ontbreekt vooralsnog vanwege een kapot onderdeel. Deze week werd duidelijk dat het daar niet bij blijft: ook schommelschip Scorpios in themagebied Ithaka kampt sinds zondag met een technische storing, bevestigt een woordvoerster.

"We proberen dit zo snel mogelijk op te lossen, wat op korte termijn helaas niet mogelijk is", aldus de voorlichtster. Toverland weet nog niet wanneer de attracties weer in gebruik genomen kunnen worden. Voorlopig staan Djengu River en Scorpios tot en met vrijdag 6 maart op de onderhoudskalender.

Harde wind
De afgelopen dagen bleven veel buitenattracties urenlang gesloten in verband met de weersomstandigheden. Zo kunnen achtbanen als Fenix, Troy en Dwervelwind niet draaien bij harde wind. Dwervelwind komt ook in de problemen bij lage temperaturen. Op zondag deelden medewerkers vrijkaarten uit vanwege het grote aantal gesloten attracties.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be