Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Creatieve fan maakt zelf rugzak van boodschappentassen Disneyland Paris

24-02-2020, 12.42 uurBeeld: ED92

De herbruikbare boodschappentassen van Disneyland Paris zijn niet alleen geschikt om souvenirtjes in te vervoeren. Een creatieve fan heeft onlangs zelf een rugzak gemaakt met behulp van negen Disney-tassen. Hij was er twee dagen mee bezig. Op Twitter verschenen foto's van het eindresultaat.

"Geoffrey maakte deze ongelofelijke rugzak van negen herbruikbare plastic tassen, na twee dagen intensief werken", meldt fansite ED92. "Onze volgers hebben fantastische talenten. Knap gedaan." Op de rugzak staan herkenbare elementen uit de Disney-parken, waaronder het kasteel van Doornroosje.

De herbruikbare tassen van Disneyland Paris vervingen vorig jaar de plastic zakjes die decennialang gratis werden weggeven. Voor een kleine tas betalen bezoekers nu 1,50 euro. Een middelgrote tas kost 2 euro en een groot exemplaar 3 euro. De maatregel is bedoeld om het milieu te sparen.



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be