Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Geen nieuwe pins in Disneyland Paris door coronavirus

24-02-2020, 17.06 uurBeeld: @DisneyPinsBlog

Vanwege het coronavirus moet Disneyland Paris het uitbrengen van nieuwe pins uitstellen. Het was de bedoeling om komend weekend twee nieuwe pins te introduceren gebaseerd op de Pixar-animatiefilm Onward. Pinverzamelaars zullen echter wat langer geduld moeten hebben.

"Wegens de uitbraak van het coronavirus in China hebben onze leveranciers hun activiteiten op bevel van de Chinese regering stopgezet", laat Disneyland weten in een verklaring. Disney-pins worden gemaakt in China. "Ondanks dat de fabrieken binnenkort weer opengaan, moeten we jullie helaas melden dat de verkoop van de Onward-pins op zaterdag 29 februari niet doorgaat."

De twee pins van respectievelijk 8 en 7 euro tonen de hoofdrolspelers van de film, Ian Lightfoot en Barley Lightfoot. Een nieuwe verkoopdatum is nog niet bekend. Onward gaat in Nederland op woensdag 4 maart in première.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be