Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Dolfinarium

Dolfinarium vervangt zeeleeuwenshow door educatieve voorstelling

24-02-2020, 16.39 uur | ReactiesFoto: THE E MOVIES

De klassieke zeeleeuwenshow in het Dolfinarium is vervangen. Sinds 2016 konden bezoekers kijken naar de voorstelling Avontureneiland en het Magische Amulet. Dit jaar kiest het Gelderse dierenpark voor een educatievere invulling, meldt een woordvoerder aan Looopings.

Het ietwat infantiele verhaal heeft plaatsgemaakt voor een meer inhoudelijke presentatie over het gedrag van zeeleeuwen. "Enkele jaren geleden hebben we ervoor gekozen om nog meer te focussen op educatie", zegt de voorlichter. Vorig jaar openden al twee nieuwe educatieve ruimtes. "Dit jaar zijn twee van onze hoofdvoorstellingen aan de beurt."

Naast de nieuwe dolfijnenshow Oceanica is er dus een nieuwe zeeleeuwenshow. "Je leert meer over de bijzondere sprongen die zij kunnen maken, hoe gemakkelijk zij zich door het water voortbewegen en hoe zij bijvoorbeeld visjes vangen in het donker."

Dagelijks
Het nieuwe Dolfinarium-seizoen begon op 15 februari. Tot eind oktober is het park dagelijks geopend, met uitzondering van doordeweekse dagen in maart.

Meer Dolfinarium
Reacties