Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Muziekfestival met tributebands, foodtrucks en attracties in Duinrell

21-02-2020, 18.30 uur

Duinrell organiseert een groot muziekfestival met verschillende tributebands. Op zondag 10 mei vindt in het Wassenaarse attractiepark de eerste editie van het One Two Tribute Festival plaats. Alle attracties zijn ondertussen gewoon geopend.

Tributebands brengen een ode aan bekende popsterren. Zo speelt de Haagse rockband The Clarks muziek van onder andere Elvis Presley, The Beatles, The Rolling Stones en Golden Earring. ABBA Tribute zorgt voor bekende hits als Dancing Queen en Waterloo.

Mary Amora, die in 2001 de Soundmixshow won, treedt op als Tina Turner. Merante van Amersfoort, bekend als winnares van de talentenjacht My Name Is op RTL 4, imiteert Amy Winehouse. Verder kunnen bezoekers kijken naar een André Hazes-lookalike en een Michael Bublé-imitator. De artiesten worden begeleid door een liveband.

Gratis
Duinrell belooft "een heerlijk festivalsfeertje op een unieke locatie". Er zijn ook foodtrucks aanwezig. Het evenement duurt van 10.00 tot 18.00 uur. Entreekaarten worden online verkocht voor 24,95 euro. Abonnementhouders van Duinrell mogen gratis naar binnen.

Eerder deze week kondigde Toverland ook al een muziekfestival aan, dat vijf dagen later plaatsvindt. Daar is de echte André Hazes te gast.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be