Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Nieuwe kleuren voor iconische Space Shot in Walibi Holland

21-02-2020, 20.34 uur

De hoogste attractie van Walibi Holland heeft een nieuw uiterlijk. Tot nu toe was vrijevaltoren Space Shot, die boven het hele pretpark uit torent, blauw met rood. Sinds kort is de 60 meter hoge toren grijs met rood. De verandering valt samen met het opknappen van themagebied Speed Zone.

"Schilderen op 60 meter hoogte is een spectaculaire klus", weet een woordvoerder. "Met behulp van een liftsysteem lukte het de schilders om de top te bereiken." Inmiddels zijn de werkzaamheden afgerond. Bovenop de toren moet nog een decoratie van een auto komen te staan.

Het parkdeel staat voortaan in het teken van "snelheid en de autowereld", vertelde een voorlichtster eerder. Naast Space Shot krijgen ook thrillride G-Force, kinderattractie Space Kidz, achtbaan Goliath en restaurant Mission Control een opknapbeurt. De laan met overdekte spellen wordt voortaan Game Street genoemd in plaats van Winner's Circle.

Ontwerpen
Voor de ontwerpen werkt Walibi samen met de Leisure Expert Group, vorig jaar al verantwoordelijk voor het vernieuwen van het Wilderness-gebied. Het park gaat op zaterdag 4 april weer open.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be