Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Geen onbeperkt spareribs meer in Toverland

21-02-2020, 13.54 uurBeeld: @MilanRBTV

Toverland stopt na minder dan een jaar alweer met het aanbieden van onbeperkt spareribs eten. In het voorjaar van 2019 introduceerde het Limburgse attractiepark een all-you-can-eat-optie in themarestaurant The Flaming Feather. Bezoekers konden voor 19,50 euro per persoon zo veel spareribs consumeren als ze wilden.

"We merkten dat er vraag naar was", zei een woordvoerster destijds. Toch staat de optie vanaf komend weekend, als het nieuwe pretparkseizoen van start gaat, niet meer op het menu. "Het oude all-you-can-eat-concept voor de spareribs past niet meer bij onze vernieuwde kaart", legt de voorlichtster uit.

Toverland presenteert voor de derde keer in anderhalf jaar tijd een nieuwe kaart bij The Flaming Feather. "Daarop staan een hoop nieuwe gerechten en concepten."

Flinke portie
Hongerige gasten die zin hebben in spareribs, hoeven zich volgens de woordvoerster geen zorgen te maken. "De aangeboden portie blijft gelukkig flink. En er komt een nieuw soort spareribs, nog smakelijker dan voorheen."

De prijs blijft gelijk. Voor één portie 'Kentucky spareribs' met friet, een halve maiskolf, warme groenten en knoflooksaus zijn bezoekers 19,50 euro kwijt.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be