Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Bezoekers aan de drank: vechtpartij bij waterparadijs Europa-Park

19-02-2020, 22.12 uur

Bij Rulantica, het waterparadijs van Europa-Park, heeft dinsdagavond een vechtpartij plaatsgevonden. Daarbij werd een beveiliger van het Duitse attractiepark in zijn hand gebeten door een bezoeker. Volgens de politie was er veel alcohol in het spel.

Vermoedelijk hebben de bezoekers zich te goed gedaan aan verschillende cocktails in een bar in het zwembad, alvorens de vlam in de pan sloeg. Na het verlaten van de waterwereld ontstond een conflict op de parkeerplaats. Daarbij zou een 22-jarige man drie van zijn vrienden hebben aangevallen. Zij raakten gewond.

Een 40-jarige badgast werd in zijn hand gebeten en een man van 38 kreeg een klap in het gezicht. Twee bewakers van Europa-Park moesten tussenbeide komen. De herrieschopper zou ook één van hen hebben gebeten. De medewerker had vervolgens medische hulp nodig, melden regionale media.

Gearresteerd
Omdat het niet lukte om de dader ter plekke tot bedaren te brengen, werd hij meegenomen naar het politiebureau. De twintiger heeft de nacht in de cel doorgebracht. Hij is gearresteerd voor mishandeling.

Rulantica kent drie verschillende bars met een groot aantal alcoholische versnaperingen: Skogbar, Tempel Krog en Skål Bar. Bezoekers kunnen praktisch onbeperkt drank bestellen: ze rekenen af met behulp van een polsbandje, met een maximum van 150 euro per persoon. De daadwerkelijke betaling volgt pas bij vertrek.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be