Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Nu ook schuttingen bij ingang Walt Disney Studios in Disneyland Paris

18-02-2020, 19.07 uur

Het Walt Disney Studios Park van Disneyland Paris wordt steeds minder de moeite waard. Van het themapark was al weinig meer over sinds de sluiting van een groot aantal attracties, waardoor bezoekers tegenwoordig aan de lopende band geconfronteerd worden met werkzaamheden en bouwschuttingen.

Nu is ook de ingang van het park verdwenen achter schuttingen. De grote entreepoort en een deel van entreeplein Front Lot werden afgesloten. Voor mensen die het park willen betreden zijn alleen de meest linkse toegangspoortjes nog toegankelijk.

Eenmaal binnen treffen bezoekers een minipark aan met slechts twee themadelen: Toon Studio en Production Courtyard. De rest van de gebieden is niet toegankelijk voor publiek.

Transformatie
Het Walt Disney Studios Park ondergaat momenteel een enorme transformatie. Er komen drie nieuwe themagebieden die in het teken staan van Marvel, Frozen en Star Wars. Over ongeveer vijf jaar moeten alle uitbreidingen af zijn. In de tussentijd blijft het park gewoon geopend.













Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be